Στις 22/05/2018 η Ένωση μας είχε τρίωρη συνάντηση στη Λάρισα με τον Αρχηγό ΑΤΑ Αντίπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη και τον Κλαδάρχη Γ΄ Κλάδου του Αρχηγείου Ταξίαρχο (ΜΗ) Χρήστος Τελλίδη.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα και κυρίως θέμα ήταν το Τεχνικό κομμάτι της Πολεμικής Αεροπορίας που είναι και το μεγαλύτερο σε όγκο. Συζητήθηκαν επίσης τα πάγια θέματα/προβλήματα του Πολιτικού Προσωπικού (Τεχνογνωσία, Εμπειρία, Προσωπικό, Υλικά, Εγκαταστάσεις, Ελλείψεις, Υπερωρίες κλπ.).

Προς τιμή τους και ο κύριος Αρχηγός και ο κύριος Κλαδάρχης μας ενημέρωσαν για την μεγάλη Αναγκαιότητα και Χρησιμότητα του Πολιτικού Προσωπικού στην Π.Α. και κυρίως του Τεχνικού Τομέα και για το πόσο Σημαντικό είναι το Έργο που επιτελεί.

Επίσης ο κύριος Αρχηγός, μας τόνισε πόσο πίσω ήμαστε σε σχέση με άλλες χώρες, π.χ. τις Η.Π.Α., που ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του αντίστοιχου σώματος αποτελείτε από Πολιτικό Προσωπικό σε αντίθεση με τη χώρα μας, που όσο πάει και μειώνετε, δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα όπως το χάσιμο Τεχνογνωσίας και Εμπειρίας. 

 

Στη συνέχεια, η Ένωση μας είχε τρίωρη συνάντηση στις Ράχες που μας περίμεναν, με το Διοικητή της Μονάδας Καυσίμων Επισμηναγό (ΜΑ) Παναγιώτη Τίτα και τους Υπαλλήλους που εργάζονται εκεί.

Η συζήτηση έγινε επίσης σε πολύ φιλικό κλίμα, με κυρίως θέμα, τα Προβλήματα της Μονάδας όπως η μεγάλη έλλειψη Προσωπικού.

Ο Διοικητής έδωσε προς τιμή μας ένα υπέροχο Γεύμα Έκπληξη.

 

Τον ευχαριστούμε θερμά και περιμένουμε να ανταποδώσουμε σύντομα.